Industrigulv

  • Perstorp er en av verdens ledende produsenter av gulv- og veggbelegg.
  • Stabilitet og ressurser som kjennetegner en virksomhet med milliardomsetning.
  • ISO 9001 og 14001 gir garanti for kvalitet og miljø.
  • Inntil 10 års garanti.
  • Fugefri og rengjøringsvennlig.
  • Tåler meget god rengjøring med kjemikalier og varmtvann.
  • Lite vedlikehold. Færre driftsstopp. Lang levetid.

Går du med planer om å gjøre noe med gulvene, kan Flowcrete tilby løsninger som garanterer et gulv med lang levetid.

Peran fugefrie gulv- og veggsystemer fra Flowcrete er fremstillt for fullt ut å tilfredstille alle krav som de forskjellige markeder krever. Systemene består av herdeplast som kan benyttes til bruk på et bredt spekter av områder. For eksempel i kjemi-, elektronikk-, næringsmiddel- og legemiddelindustrien, samt utstillingsarealer.

Alle Perstorp systemer er prisgunstige, funksjonelle og garanterte. Løsningene er grundig testet i forskningslaboratorier samt i tusenvis av installasjoner hvert år. Produksjonsanleggene i Sverige er sertifiserte i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Men produktene utgjør bare halve jobben. For å sikre at hvert enkelt Peran-system blir lagt ifølge de strenge standarder, har Flowcrete opprettet et nøye kontrollert nettverk av samarbeidende entreprenører. Vi er stolte over å få arbeide for Flowcrete. Vi vet at produktene er av beste kvalitet, og Flowcrete vet at vi har de rette kvalifikasjonene til å håndtere dem.

Din fargehandel i Vadsø har alt det du trenger til oppussingen. Kom innom, eller ring oss!Kontakt Hans Jacob Bønå på Tlf. 90 92 34 34 dersom du har spørsmål eller ønsker et gratis og uforpliktende besiktigelse og tilbud.

Åpningstider:
Man - Fre 0900 - 1600

Malermester
Hans-Jacob Bønå
Strandgata
(Vadsø Brygge)
9800 Vadsø
Tlf. 78953434
Fax 78953454

Tips en venn